Er zijn verschillende aanbieders die slimme lampen ontwikkelen en maken. Philips is één van de partijen die dit ook doet. Het ligt al snel voor de hand om voor Philips te kiezen, aangezien het een merk uit Nederland is. Ze maken en ontwikkelen al jaren verlichting. Waar ze gestart zijn met de gloeilamp is het nu tijd voor de slimme verlichting. Er zijn nog andere redenen om voor Philips te kiezen voor jouw slimme lampen in huis dan de liefde voor het Nederlandse product. 

Philips biedt meer dan andere lampen 

Ons onderzoek naar de verschillende mogelijkheden toont al snel dat Philips veel meer te bieden heeft dan de rest. Het heeft verschillende armaturen, meerdere lichtbronnen en ook tal van opties. Het is hierdoor een goede keuze voor de verlichting in huis. Er zijn veel meer kleuren waaruit gekozen kan worden. Vervolgens zijn er goede koppelingen met andere slimme apparaten en verschillende zaken goed in te stellen. 

De Hue bridge

Een groot voordeel is ook de Hue bridge van Philips. Het maakt het mogelijk om meerdere lampen te groeperen. Hierbij hoeven de slimme lampen trouwens niet van Philips te zijn. Ze kunnen ook van Innr zijn of van Ikea. Het ligt echter voor de hand om ook te kiezen voor de Philips lampen. De Ambiance Color lampen hebben maar liefst 16 miljoen kleuren. Het is zo mogelijk om de juiste sfeer in huis te krijgen. 

De Hue app

Daarnaast is er ook nog de app welke veel situaties en instellingen biedt om gebruik van te maken. De scènes zijn ideaal. Ook de routines zijn zeer gemakkelijk bij het instellen. Ook zijn de lampen te koppelen aan rookmelders of de smart speakers. Bij veel andere merken is dit vaak een uitdaging. Bij de Philips lampen gaat dit goed. De starterskit is vaak ook nog eens voordeliger dan een combinatie van verschillende andere merken. 

 

Google Home en de starterskit 

Een goede start is om te kiezen voor een Hue bridge, de Color Ambiance lampen en de Google Home mini. Het is mogelijk om de lampen dan zelfs met je stem te bedienen. Vanuit de luie bank kun je met je stem de hele sfeer in huis veranderen. Met je stem heb je de controle over 16 miljoen kleuren in huis. Wie kan dat tegenwoordig zeggen? Smartbright.nl laat het je allemaal ontdekken.